CONTINGUT

Una investigadora d’IrsiCaixa, a la trobada digital de RTVE.es

IrsiCaixa, 21/6/20120 comentaris

La investigadora d’IrsiCaixa Nuria Izquierdo-Useros ha estat una de les convidades del dia al xat del portal de notícies RTVE.es. En aquestes trobades digitals, persones que destaquen en els seus àmbits professionals responen a les preguntes que envien els internautes a través del web.

Nuria Izquierdo a la redacció de RTVE.es

En el cas de la Nuria, el motiu principal ha estat l’interès que ha despertat el seu darrer descobriment. I és que l’equip en què treballa aquesta científica ha liderat un treball de recerca que ha permès identificar una molècula de la superfície del VIH clau en la propagació del virus de la sida a l’organisme. Mitjans de comunicació d’arreu del món s'han interessat per la troballa, que s'ha publicat a la prestigiosa revista científica PLoS Biology. A IrsiCaixa també hem dedicat un extens article a tractar el tema.

“Repetiria l’experiència”, explica la Nuria. “M’ha encantat veure quins aspectes de la nostra feina criden més l’atenció de la gent. És fantàstic que la ciència interessi tant. Jo em considero una privilegiada per dedicar-me a allò que m’apassiona”.

 

Podeu consultar tots els continguts de la trobada digital en el següent enllaç: http://encuentrosdigitales.rtve.es/2012/nuria_izquierdo-useros.html  

Què li preguntaríeu vosaltres a un científic?
Heu pensat mai en dedicar-vos a la recerca científica?

 

Enviar nou comentari

El contingut d'aquest camp serà privat i mai serà publicat.
Image CAPTCHA
Escriu els caràcterts que apareixen a la imatge.