CONTINGUT

Programa ‘Professors i ciència’: Com podem apropar la recerca en VIH/sida a l'aula i fomentar alhora la prevenció?

Unitat de Difusió de la Recerca Biomèdica UDR Bio, 15/9/20140 comentaris

L’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa participa en el programa Professors i Ciència de la Fundació Catalunya – La Pedrera, que ofereix formació específica en diferents centres de recerca científica i institucions a uns 400 docents de ciència de Secundària de Catalunya.

 

 

Durant el mes de novembre de 2014, IrsiCaixa impartirà el curs Com apropar la recerca en VIH/sida a l’aula i fomentar alhora la prevenció, que facilitarà recursos per a l’aula dels portals educatius europeus Xplore Health (www.xplorehealth.eu) i IrsiCaixa Divulgació (www.irsicaixa.es/divulgacio), coordinats des de la Unitat de Difusió de la Recerca Biomèdica d'IrsiCaixa, conjuntament amb l’Obra Social “la Caixa”. El curs té com a objectius apropar la recerca a l’aula, fomentar l’Ensenyament de les Ciències Basat en la Indagació (ECBI) i la interacció de la comunitat educativa amb diferents agents socials per què els estudiants participin com a ciutadans responsables en una societat basada en el coneixement.

Consulta els continguts del curs aquí

Calendari 2014:

- Dimecres 5 de novembre: 16.30h-19.45h
- Dimecres 12 de novembre: 16.30h-19.45h
- Dimecres 19 de novembre: 16.30h-19.45h
- Dimecres 26 de novembre: 16.30h-19.45h

20 places

El programa Professors i Ciència
Professors i Ciència (www.professorsiciencia.com) és un programa de la Fundació Catalunya-La Pedrera que ofereix formació al professorat de secundària de ciències de Catalunya. Vol contribuir a millorar la seva formació continuada i la seva especialització, en les respectives àrees de coneixement, per què pugui revertir en el seu dia a dia a les aules, fomentant així l’estímul de les vocacions científiques entre els seus alumnes.

Es va iniciar l’any 2011 i cada any ofereix l’oportunitat a uns 400 professors de rebre formació específica en diferents centres de recerca científica. Any rere any incorpora nous centres de recerca assegurant cursos d’alta aplicabilitat a l’aula, tant teòrica com pràctica, amb continguts que responen a noves necessitats curriculars d’ESO i Batxillerat.

 

Més informació i inscripcions

 

Enviar nou comentari

El contingut d'aquest camp serà privat i mai serà publicat.
Image CAPTCHA
Escriu els caràcterts que apareixen a la imatge.